Skip to main content

Een maand geleden ging Vonky de lucht in en nu is het tijd voor onze allereerste blog. 🚀 Een blog waarmee we de vonken eraf laten vliegen. Want hij gaat over niks minder dan… onszelf! Zo ijdel als we zijn, trappen we af met een voorstelrondje. Vier knappe koppen die gaan zorgen voor rondvliegende vonken.

Rob the bat.
Omdat de jongste altijd al mag beginnen, doen wij dat lekker niet. We beginnen met de oude rot in het vak. Dat is Rob. Beter bekend als levensgenieter, fotograaf, avonturier, kwartiermaker en coach met passie. Bij al die woorden kom je hem tegen in het woordenboek. En gek op muziek, dat mogen we niet vergeten. Zie je iemand springen, dansen, foto’s maken én genieten bij Rammstein? Dan is dat Rob. Hij wordt trouwens ook blij als hij anderen kan helpen met het verwezenlijken van dromen en doelen. Met zijn jarenlange werkervaring als zelfstandig ondernemer, verkoop- en marketingmanager en voorzitter en secretaris van verenigen en stichtingen gaat hem dat zeker lukken. De ene keer goed voorbereid, de andere keer neemt hij gewoon een sprong in het diepe. Maar met zijn kennis op diverse vlakken, ervaring op diverse gebieden en een groot netwerk, weet hij altijd te vlammen.

De schakel Femke.
Dan Femke, de regelaar van het team. Ze krijgt het heet van organiseren en plannen en zorgt ervoor dat achter de schermen alles tot in de puntjes wordt geregeld. Waar ze het nog meer warm van krijgt? Van rondscheuren in haar gele Twingo, waarvan ze op de basisschool al wist dat ze ‘m later wilde. Op TikTok zul je haar niet snel voorbijzien komen, ze is een stille genieter en scrolt het liefst langs video’s van anderen. Al krijgen we haar af en toe zo ver om een dansje te doen, want dat doet ze ook in haar vrije tijd. Naast dansen geeft ze les op de sportschool, deelt ze rake klappen uit in de ring en trapt ze zich een slag in de rondte op haar mountainbike. Zoek je het woord sportiviteit in het woordenboek? Dan kom je waarschijnlijk uit bij Femke.

De valsspeler Mirjam.
Zoek je op ochtendmens, taalnazi of spelletjesfanaat? Dan kom je waarschijnlijk uit bij Mirjam. Ze is niet alleen fanatiek met spelletjes, maar weet ze ook negen van de tien keer te winnen. Die ene keer dat ze verliest? Dat komt doordat collega’s er álles aan doen om haar niet te laten winnen. Het maakt niet uit wie er wél wint, als het Mirjam maar niet is. Naast dat alles lacht ze ook het hardst om haar eigen grappen. Wanneer ze nog meer écht lacht? Als ze bezig is met strategie en contentformats. Daarvoor mag je haar altijd bellen. Behalve ’s avonds laat, want bij avondmens kom je haar niet tegen in het woordenboek.

Het broekie Stan.
Wie je daar wel tegenkomt? Ons broekie van de club. De jongste van het stel, maar tot in de late uurtjes het actiefst. Zeg je data, dan zeg je Stan. Hij is al drie jaar aan het werk, maar nog steeds vragen bekenden en onbekenden hoelang zijn stage nog duurt. Als digital advertising specialist zorgt hij ervoor dat alle TikTok-campagnes live gaan en dat ze vlammende resultaten halen. Voor rapporteren en optimaliseren draait hij zijn hand niet om. In zijn vrije tijd scrolt hij heel wat uurtjes op TikTok, een kleine verslaving kun je het wel noemen. Dat allemaal vanaf de bank in z’n appartementje hartje Zwolle. Ooit was Stan een fanatiek sporter, nu kijkt hij graag naar PSV en Max Verstappen. Oh, hij staat trouwens graag zelf in de schijnwerpers. Dus pas op dat hij zichzelf geen plekje geeft in jouw TikTok-campagne.

Leave a Reply