FLUOR is Vonky.

Klinkt als muziek in je oren.

De vraag van FLUOR.

FLUOR is hét poppodium van Amersfoort en brengt artiesten als Bløf, De Wolf en S10 op het podium. Nu heb je als poppodium niet alleen artiesten, maar ook publiek nodig. En dat publiek zit steeds meer op TikTok. Dat is dan ook het kanaal dat FLUOR wilde inzetten om hun Spotify-playlist Loevly onder de aandacht te brengen. Ze hadden al een toffe TikTok klaarstaan van hun collega Robin, op TikTok beter bekend als @Wieisrobin. Aan Vonky de taak om die TikTok eens goed bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

De Vonky aanpak.

FLUOR koos Vonky’s Mini-pakket. De TikTok van @Wieisrobin stond al op TikTok, inclusief caption. Wij maakten er een advertentie van, linkten de TikTok naar de Spotify afspeellijst en kochten in op de doelgroep: muziekliefhebbers in de leeftijd tussen 13 en 34 jaar. Appeltje eitje voor de TikTok diehards van Vonky.

Het resultaat.

Dat leverde cijfers op waar de vonky’s vanaf spatten. De video werd meer dan 80.000 keer bekeken, zo’n 20 keer meer dan gebruikelijk bij Robins TikToks. De playlist werd 221 keer beluisterd en als kers op de taart kreeg de post 1.445 likes. Robin blij, wij blij, FLUOR blij. Zo blij dat we binnenkort meer voor ze gaan doen. Stay tuned!

Stan
Meer weten? Stan weet er alles van.

Check de cases

Vonky succesnummers.

feeling Vonky?

Kom snel langs!